Jelenleg nincsen betölthető nyitott pozíciónk.

Ha úgy gondolja, hogy szívesen dolgozna velünk, kérem, küldje el önéletrajzát illetve bemutatkozó levelét és ha lehetőségünk lesz bővítésre, visszakeressük Önt.

E-mail címünk: info@agrocoord.hu

 

  


Adatvédelmi szabályzat

Az AGRO-COORD CÉGCSOPORT Adatvédelmi szabályzata alapján önéletrajzát a későbbi esetleges felhasználás céljából iktatjuk és kategorizáljuk, hogy amennyiben Önnek megfelelő munkakörre keresünk leendő munkavállalót, akkor Ön is a lehetséges jelöltek közé kerülhessen. Ennek megfelelően önéletrajzát és az abban szereplő személyes adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXI1. törvény 6. § (6) bekezdésében meghatározott jogalappal, a megfelelő munkavállaló kiválasztását elősegítendő rögzítjük, és a továbbiakban az AGRO-COORD CÉGCSOPORT Adatvédelmi szabályzata szerint a felvételre jelentkezők személyes adataira vonatkozó szabályok alapján egy évig nyilvántartjuk. Természetesen bármikor kérheti személyes adatainak törlését, kérelmét az AGRO-COORD CÉGCSOPORT adatvédelemért felelős munkatársának címezze. (Az AGRO-COORD CÉGCSOPORT adatvédelmi felelőse Németh Lajos, e-mail címe: info@agrocoord.hu.)

Reméljük, hogy a továbbiakban is figyelemmel kíséri majd az általunk meghirdetett álláslehetőségeket. Bizalmát és az AGRO-COORD CÉGCSOPORT iránti érdeklődését köszönjük, a jövőben sok sikert kívánunk céljai eléréséhez.